ForsideKrimiMand anholdt for knivrøveri efter dramatisk flugt fra politiet i Odense

Mand anholdt for knivrøveri efter dramatisk flugt fra politiet i Odense

spot_img

Tidligt torsdag morgen blev en mand anholdt af Fyns Politi efter en dramatisk flugt fra politiet i Odense. Den anholdte er mistænkt for et knivbevæbnet røveri i en Lidl-forretning i Bolbro, Odense vest, som fandt sted onsdag. Udover røveriet er den mistænkte også involveret i flere andre lovovertrædelser, herunder narko- og spirituskørsel samt brugstyveri.

Begivenhederne tog fart omkring klokken et natten til torsdag, da en politipatrulje opdagede en mørk Mercedes med stjålne nummerplader. I stedet for at standse, valgte føreren at flygte og satte kurs mod Odense SØ. Flugten endte dramatisk, da Mercedesen kørte ind i et autoværn og en lygtepæl. Da politiet nåede frem, var bilen forladt.

Vagtchef Johni Müller fra Fyns Politi beskriver hændelsesforløbet: “Vi eftersatte den mørke Mercedes, men den kørte galt, og føreren løb fra bilen.” Politiet iværksatte straks en eftersøgning i området, og kort efter dukkede den mistænkte op igen og forsøgte at stoppe en forbipasserende bil. “Han bliver noget overrasket over at se så meget politi, så han prøver at stoppe en tilfældig forbipasserende bil,” fortæller vagtchefen.

Den mistænkte hoppede ind på passagersædet og forsøgte at skubbe føreren ud af bilen. Føreren af bilen formåede heldigvis at hoppe ud med nøglerne, hvilket gjorde det nemt for politiet at anholde den mistænkte. Ved nærmere eftersyn af den mørke Mercedes og den mistænktes bopæl fandt politiet flere effekter, der knyttede ham til røveriet i Lidl, herunder et par solbriller med dannebrogsflag på glassene, som gerningsmanden bar under røveriet.

Den anholdte mand afventer nu videre juridiske skridt for de alvorlige anklager, han står overfor.

Seneste Nyt

Tre mænd anholdt efter biljagt: Forsøgte flygte fra politiet men blev standset af sømmåtte

Tre mænd anholdt efter biljagt: Sømmåtte satte en stopper for flugtforsøget Natten til onsdag blev...

58-årig frivilligt forlænger fængsling i hemmelig terrorsag

En 58-årig mand har frivilligt accepteret at forlænge sin varetægtsfængsling i en hemmelig terrorsag,...

Fire mistænkte røvere efterlyses af Midt- og Vestsjællands Politi: Kan du genkende dem?

En person blev pludseligt overfaldet med en kniv for halsen og blev slået, mens...

Retten i Hillerød løslader 24-årig mand efter dødsulykke

En 24-årig mand er onsdag blevet løsladt fra sin fængsling i forbindelse med en...

Læs Mere

Tre mænd anholdt efter biljagt: Forsøgte flygte fra politiet men blev standset af sømmåtte

Tre mænd anholdt efter biljagt: Sømmåtte satte en stopper for flugtforsøget Natten til onsdag blev...

58-årig frivilligt forlænger fængsling i hemmelig terrorsag

En 58-årig mand har frivilligt accepteret at forlænge sin varetægtsfængsling i en hemmelig terrorsag,...

Fire mistænkte røvere efterlyses af Midt- og Vestsjællands Politi: Kan du genkende dem?

En person blev pludseligt overfaldet med en kniv for halsen og blev slået, mens...