ForsideKrimiFrontalulykke på Hillerødmotorvejen: Tre dræbte og én sigtet

Frontalulykke på Hillerødmotorvejen: Tre dræbte og én sigtet

spot_img

En 24-årig mand er blevet anholdt og sigtet for uagtsomt manddrab efter en tragisk frontalulykke på Hillerødmotorvejens forlængelse lørdag morgen, der resulterede i tre dødsfald. Ulykken, som fandt sted klokken 06, involverede to biler, som ifølge politiets oplysninger deltog i kapkørsel.

Den 24-årige er også sigtet for ikke at have hjulpet ved ulykkesstedet. En af de omkomne er en 33-årig mand, som angiveligt deltog i kapkørslen med den sigtede. Ifølge vagtchef Michael Dalby fra Nordsjællands Politi er vidneudsagn med til at belyse, at der blev kørt med meget høj hastighed, hvilket betegnes som vanvidskørsel.

På en strækning, hvor der er vejarbejde og krav om nedsat hastighed, kolliderede den 33-åriges bil frontalt med en anden bil, hvori der sad en familie på fire. De voksne i bilen, et forældrepar, mistede livet, mens deres to børn, der er i skolealderen, overlevede og fortsat er indlagt.

Politiet har oplyst, at de dræbte er fra Hillerød-området, og deres pårørende er blevet underrettet. Den 24-årige mand skal fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Hillerød søndag, hvor anklagemyndigheden vil kræve ham varetægtsfængslet. Det står endnu uklart, hvordan den sigtede forholder sig til anklagen.

En bilinspektør blev tilkaldt for at undersøge ulykkesstedet, men der er endnu ikke offentliggjort detaljer om hans fund. Efter ulykken blev motorvejen spærret i flere timer, men er nu genåbnet for trafik.

Alvorlige trafikulykker er desværre ikke sjældne i Danmark, hvor der statistisk set sker en dødsulykke cirka hver tredje dag. I 2023 mistede 162 personer livet i trafikulykker, hvilket er det tredje laveste antal siden 1930’erne.

Seneste Nyt

Tre mænd anholdt efter biljagt: Forsøgte flygte fra politiet men blev standset af sømmåtte

Tre mænd anholdt efter biljagt: Sømmåtte satte en stopper for flugtforsøget Natten til onsdag blev...

58-årig frivilligt forlænger fængsling i hemmelig terrorsag

En 58-årig mand har frivilligt accepteret at forlænge sin varetægtsfængsling i en hemmelig terrorsag,...

Fire mistænkte røvere efterlyses af Midt- og Vestsjællands Politi: Kan du genkende dem?

En person blev pludseligt overfaldet med en kniv for halsen og blev slået, mens...

Retten i Hillerød løslader 24-årig mand efter dødsulykke

En 24-årig mand er onsdag blevet løsladt fra sin fængsling i forbindelse med en...

Læs Mere

Tre mænd anholdt efter biljagt: Forsøgte flygte fra politiet men blev standset af sømmåtte

Tre mænd anholdt efter biljagt: Sømmåtte satte en stopper for flugtforsøget Natten til onsdag blev...

58-årig frivilligt forlænger fængsling i hemmelig terrorsag

En 58-årig mand har frivilligt accepteret at forlænge sin varetægtsfængsling i en hemmelig terrorsag,...

Fire mistænkte røvere efterlyses af Midt- og Vestsjællands Politi: Kan du genkende dem?

En person blev pludseligt overfaldet med en kniv for halsen og blev slået, mens...