ForsideKrimi24-årig mand overfaldet med kniv i Slagelse - uden for livsfare

24-årig mand overfaldet med kniv i Slagelse – uden for livsfare

spot_img

En 24-årig mand blev lørdag aften overfaldet og knivstukket i Slagelse af en mindre gruppe personer. Overfaldet fandt sted kort før midnat på parkeringspladsen foran biografen i Træskogården, hvor gerningsmændene stak manden i ballen og låret.

Vagtchef Lars Denholt fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser, at manden nu er indlagt til behandling, men er uden for livsfare. Politiet planlægger at afhøre ham nærmere om hændelsen søndag, for at få klarlagt de nærmere omstændigheder.

De formodede gerningspersoner, der beskrives som tre-fire individer, flygtede fra stedet i den ene retning, mens offeret løb i den modsatte retning og mødte nogle forbipasserende, som straks kontaktede politiet. Anmeldelsen blev modtaget kl. 23.46.

Politiet antager, at der er en form for relation mellem offeret og gerningsmændene, og vurderer at der er tale om en isoleret hændelse. Vagtchefen understreger, at der ikke er grund til bekymring blandt byens borgere. “Det er ikke sådan, at hr. og fru Danmark skal være bange for, at tilfældige render rundt og stikker med kniv i Slagelse,” siger Lars Denholt.

For at komme videre i efterforskningen vil politiet indsamle videoovervågning fra området. Samtidig opfordrer Lars Denholt vidner til at kontakte politiet på telefonnummer 114, hvis de har oplysninger, der kan være relevante for sagen. Han opfordrer også de involverede til selv at henvende sig til politiet og afgive deres version af hændelsen.

Selvom offeret ikke var i livsfare, understreger vagtchefen, at sagen er alvorlig, da knivstik kan medføre varige skader. Politiet afventer stadig yderligere oplysninger om, hvor alvorlige mandens skader er.

Seneste Nyt

Iran afviser forbindelse til angreb på republikansk præsidentkandidat i Pennsylvania

Iran afviser amerikanske medierapporter om attentatplaner mod Donald Trump Iran har vredt afvist amerikanske medierapporter...

Tre mænd anholdt efter biljagt: Forsøgte flygte fra politiet men blev standset af sømmåtte

Tre mænd anholdt efter biljagt: Sømmåtte satte en stopper for flugtforsøget Natten til onsdag blev...

58-årig frivilligt forlænger fængsling i hemmelig terrorsag

En 58-årig mand har frivilligt accepteret at forlænge sin varetægtsfængsling i en hemmelig terrorsag,...

Fire mistænkte røvere efterlyses af Midt- og Vestsjællands Politi: Kan du genkende dem?

En person blev pludseligt overfaldet med en kniv for halsen og blev slået, mens...

Læs Mere

Iran afviser forbindelse til angreb på republikansk præsidentkandidat i Pennsylvania

Iran afviser amerikanske medierapporter om attentatplaner mod Donald Trump Iran har vredt afvist amerikanske medierapporter...

Tre mænd anholdt efter biljagt: Forsøgte flygte fra politiet men blev standset af sømmåtte

Tre mænd anholdt efter biljagt: Sømmåtte satte en stopper for flugtforsøget Natten til onsdag blev...

58-årig frivilligt forlænger fængsling i hemmelig terrorsag

En 58-årig mand har frivilligt accepteret at forlænge sin varetægtsfængsling i en hemmelig terrorsag,...