ForsideSportWimbledon-spillere får en deltagerpræmie: Sølvplakette tillykke med at have deltaget

Wimbledon-spillere får en deltagerpræmie: Sølvplakette tillykke med at have deltaget

spot_img

Wimbledon: Spillernes glede over mementoes

Som deltagerpræmier går, er de sølvplader, som spillerne modtager på Wimbledon, unikke – og generelt skattede. I et relativt godt bevaret hemmelighed – selv nogle atleter var helt uvidende, da de blev spurgt om minderne af The Associated Press under turneringen, der afslutter i næste weekend – distribuerer All England Club erindringsgaverne til alle 256 spillere i damesingle- og herresingle-bracketet, samt dem i double og kørestols-begivenhederne.

Fratag de titel-akkumulerende folk som Martina Navratilova eller Serena Williams, Roger Federer eller Novak Djokovic, og de fleste spillere forlader selvfølgelig en tennisturnering uden et mesterskab og de hardware, som symboliserer det. Alle vender nu hjem fra Wimbledon med et eller andet; det er den eneste Grand Slam-begivenhed, der gør dette.

“Hvis jeg gør det virkelig godt her på et tidspunkt, vil jeg vise den frem. Det er Wimbledon. Det er specielt. Dette er turneringen, jeg så vokse op”, sagde Marcos Giron, en amerikaner, der nåede anden runde. “Det er en fed detalje, og det passer til opmærksomheden på detaljerne. Alt hvad de gør her, er ret specielt. Der er så meget arv, så meget historie. Hvert græsstrå er altid fejlfrit. Hvis du ser en blomst, der hænger, tænker du ‘Hvad sker der her?'”

Jamie Baker, en tidligere spiller, der har været turneringsdirektør på græsturneringen siden 2021-udgaven, kom på idéen. Det begyndte for singler i 2022; double blev tilføjet sidste år.

Baker sagde, at han blev inspireret af sin egen oplevelse: Han deltog i singler ved All England Club fem gange som professionel – og gik 0-for-5, forlod første runde hver gang. Så Baker tænkte på praksis med, at fodboldspillere bliver belønnet med en kappe for hver kamp, de spiller for deres nationale hold. “Jeg har ikke noget at vise for det derhjemme. Måske et par billeder”, sagde han med et grin. “Jeg vil gerne kunne vise mine børn, at jeg rent faktisk spillede. Så jeg elsker det faktum, at folk nu har det.”

Wimbledon, sagde han, “kunne ende med at være et sted, hvor du har vundet masser af kampe i løbet af din karriere, men på dagen, har du intet at sætte på dit sofabord eller i dit trofæskab. Når nogen tager en ketsjer op som barn, er det at spille i hovedturneringen på Wimbledon lidt som at få sine drømme til at gå i opfyldelse. Det er virkelig en stor præstation bare at være her.”

Spillerne kan hente deres plader på samme tid, som de griber andre gaver, såsom et valg af solbriller, når de dukker op før turneringen – svarende til goodie bags, der uddeles på andre store begivenheder, såsom Oscar-uddelingerne.

Mayar Sherif, en egyptisk i singler og double-bracketene, vidste præcis, hvor hun ville placere sin: i en udstillingsvitrine, hvor hendes træner bor i Spanien, der indeholder alle hendes trofæer fra tiden, hvor hun var på lavere toure. “Han har dem stadig alle. Han mangler ikke en. Vi kalder det ‘Museet'”, sagde Sherif, der spillede college-tennis på Pepperdine University i Californien. “Dette vil helt sikkert gå der. Det markerer det faktum, at du var her det år, og giver dig minder om det.” Hvert års design er lidt anderledes. Denne gang ligner det et sølvpostkort; den ene side indeholder Wimbledon-logoet, “2024,” en prægning af turneringsområdet, og mottoet, “Always like never before” i store bogstaver; den anden side siger “Tillykke med at have konkurreret ved Mesterskaberne 2024,” og har en gengivelse af et frimærke med et profilbillede af Kong Charles III. Souveniret kom i en grøn smykkeæske, ledsaget af et kort, der forklarer, at det “tjener til at mindes lejligheden, hvor du konkurrerede” på Wimbledon, efterfulgt af en note fra Baker, der kalder det “en stor præstation, som vi er stolte af at anerkende” og tilføjer: “Vi ønsker dig alt det bedste i at indsamle mange af disse i din karriere.” Nogle spillere sagde, at de ivrigt vil vise minde

**Fortsættes i kommentarer**

Seneste Nyt

16% af Danmarks befolkning består af indvandrere og deres efterkommere

Danmark er kendt for sin homogenitet, men en stigende andel af landets befolkning består...

Mistanke om cyanidforgiftning fra drikkekrusfindViewById.

Cyanidforgiftning mistænkes for at være årsagen til dødsfaldene på luksushotel i Bangkok Thailands politi mistænker,...

Elon Musk Flytter X’s Hovedkvarter til Austin

Elon Musk har igen fanget verdens opmærksomhed ved at annoncere, at hans sociale medieplatform...

Elon Musk Bekræfter Forsinkelse af Tesla Robotaxi

Tesla og dens karismatiske leder, Elon Musk, har igen trukket overskrifter, denne gang med...

Læs Mere

16% af Danmarks befolkning består af indvandrere og deres efterkommere

Danmark er kendt for sin homogenitet, men en stigende andel af landets befolkning består...

Mistanke om cyanidforgiftning fra drikkekrusfindViewById.

Cyanidforgiftning mistænkes for at være årsagen til dødsfaldene på luksushotel i Bangkok Thailands politi mistænker,...

Elon Musk Flytter X’s Hovedkvarter til Austin

Elon Musk har igen fanget verdens opmærksomhed ved at annoncere, at hans sociale medieplatform...